Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A stressz ellen is nagyszerű a masszázs!

 A STRESSZ ELLEN IS NAGYSZERŰ A MASSZÁZS

Nem pusztán a masszázsfogások sorrendje teszi ezt, hanem a masszőr érintése, segíteni akarása, a beszélgetések, a nevetések, a közeli kapcsolat, mely kialakul idővel a vendég és masszőre között.

Sok olyan vendég jár hozzám, akit már várok, aki köré be tudom tervezni a napot, hetet, akik rendszeresen jönnek és heti szinten látjuk egymás életét, lelki szinten is közel kerültünk egymáshoz, és ez a közelség kicsit egyfajta barátságra emlékeztet.

 Ők is számítanak rám, hogy jövök, hogy ott leszek amikor Ők jönnek és a masszázs szolgáltatáson túl kapnak valami mást is, belőlem a masszőrükből egy darabkát, nevetünk vagy sírunk együtt, hatunk egymásra és a hetek múlásával a masszázs pozitív lelki hatásai ezért is mutatkoznak meg egyre erőteljesebben.

A masszázs tehát - ha a masszőr és vendége eltörli a falakat -, egymás közt egy igazi  közeget hoznak létre, ami igazán stresszcsökkentő hatással bír.

Elmondható persze, hogy már az első alkalom is csökkenti a stresszt, segít a megnyugvásban, oldja a feszültséget, ellazít, de mint mindennél a masszázsnál is minél többször próbálod és éled át, annál jobb lesz!

Általánosan elmondható, hogy érdemes heti 1 masszázs alkalommal segíteni testünket, akár a lábunkat, akár a felsőtestünket. Ahhoz, hogy izmaink folyamatosan átdolgozásra kerüljenek, megakadályozzuk a letapadásokat az izomcsomók kialakulását és később lehetőleg ne legyen nagyobb panaszunk.

Tehát a masszázs egészségmegőrző, betegség megelőző szerepe is kiemelten fontos.

Gondolhatod most, hogy persze én el szeretném adni masszázs szolgáltatásomat, tehát mondok mindenfélét, hogy gyere el és masszíroztass, pihenj, relaxálj, kapcsolódj ki nálam.
Persze ez egy nem titkolható cél.

Ahogy maga a weboldal is azért jött létre, hogy téged meggyőzzön, hozzád elérjen, úgy én is ezért írok.

Fontos megjegyeznem, hogy én magam is járok masszázsra. ha őszinte akarok lenni, sokáig járkáltam heti szinten, aztán volt hogy ritkábban, és most inkább házhoz hívom a masszőrömet.

És néha össze-vissza alakuló életemben a masszázs bizony 1 hétnél ritkábban valósul meg!
A fentebb leírtak az én esetemben is fontosak: beszélgetés, kikapcsolódás, izomzat átdolgozása, fájdalmaim enyhítése.

Ezeket el kell olykor lazítani, és bizony - hiába beszélgetek vendégeimmel minden nap - nekem is jól esik olykor kibeszélni magamból relaxáló, nyugalmi állapotban az életemet, a velem történő dolgokat.
Mondhatnám a masszázs egy pihenés.

Pihenés nagy betűkkel, megújulás a testnek, kiürülés az agynak, és megnyugvás a léleknek.