Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kinek jó a masszázs?

KINEK JÓ A MASSZÁZS?

A masszázs mindenkinek jó lehet, kivéve természetesen azokat, akik a masszázs ellenjavallatai résznél bármiben is magukra ismernek.

A masszázs kortól és nemtől függetlenül ajánlható mindenkinek, aki egy kis kényeztetést szeretne, aki ellazulni vágyik, vagy akinek bármilyen végtag vagy izomfájdalmak nehezítik meg a mindennapjait.

Lehet úgy érkezni, hogy már jártunk orvosnál és ő tanácsolta, hogy vegyük igénybe egy masszőr segítségét, esetleg már az sztk-ban kapható kezeléseinket is lejártuk és még igényünk lenne rá. Ezt persze célszerű jelezni is a masszőr számára!

Természetesen a masszázs megelőző hatásai is fontosak, amelyek bármely egészséges ember számára jó hatások: akár élettani értelemben, akár pszichésen nézzük is az elért eredményeket.

Kiemelhető a masszázs során tapasztalható feloldódás, mely mind a léleknek mind pedig a testnek nagyszerű ajándék.

A masszőr kiváló hallgatóság és beszélgetőpartner is lehet, vagy akár nyugtató csönd, halk zene is kisérheti a masszázs alatti feloldódást.

A kezelésnek lehetnek persze fájdalmasabb részei, viszont itt fontos megjegyeznünk, hogy olyan erősséggel történik a masszázs, ahogyan te szeretnéd.

Ha egy lágyabb, finomabb frissítő masszázs lenne jobb számodra, bátran jelezheted a masszőr felé, ha pedig erősebb, intenzívebb masszőr kezelést éreznél jónak, azt is bármikor mondhatod.

A masszőr a te igényeidhez képest fogja végezni a masszázsod!

A masszázs  tehát ajánlható nőknek és férfiaknak, idősebbeknek és fiatalabbaknak, mindenkinek aki az érintés erejében hisz, aki ki szeretne kapcsolódni, ellazulna, felfrissülne, igazán elengedné magát egy masszőr kezei között.

Tehát mindenkinek ajánlható - testalkattól és adottságoktól függetlenül - legyen kissé húsosabb, vagy legyen vékony, legyen akár sportos és erős testalkatú, vagy edzéseken régen résztvevő, mackósabb alkatú személy.