Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mindennapok

MINDENNAPOK

A mindennapok során megélt érzelmi problémák, betegségek és konfliktusok, negatív - agresszív gondolatok vagy érzések lenyomatot hagynak, majd energetikai blokkokat képeznek testünkben.
Ezek a blokkok "páncélként" útját állják az energia áramlásának.

Emiatt életünk egyes területein diszharmóniák jelenhetnek meg: rossz közérzet, nem kielégítő emberi kapcsolatok, nem megfelelő munkahely, krónikussá vált testi panaszok.

Amikor feloldjuk a blokkokat, a test gyógyító intelligenciája átveszi az irányítást.

A lágy, pulzáló mozgás feloldja a "páncélt", melyet a blokkok képeztek, így a test, lélek és szellem újra teljessé válhat.

Testi szempontból az ellazulásból és az izmok tonizálásából származik haszon, elősegíti a vénás vér áramlását, növeli a hemoglobinszintet, pezsdíti a nyirokáramlást, s nyújtja az ízületek kötőszöveti elemeit.

Lelki vonatkozásban a masszázs megszünteti a feszültséget és a szorongást, és segít, hogy jobban tudatosuljon bennünk a testünk egésze.


Megnő az önbizalom, szeretet és biztonság érzése.

Nagyon jól alkalmazható bármilyen stressz helyzetben, hiszen ez a technika kivezeti a negatív feszültséget a szervezetből.

A masszázs jó közérzetet, bizalmat és örömérzést teremt. Ugyanakkor rengeteg energiát szabadíthat fel, amelyet addig feszültség kötött le.
Átalakíthatja a rossz beidegződéseket, megváltoztathatja a testtartást és az arckifejezést.

A masszázs alkalmazható többek között krónikus feszültség, stressz, túlsúly, emésztési panaszok, ízületi- és gerincfájdalmak, párkapcsolati nehézségek esetén is.