Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gondold végig egy napod!

2018.01.20

Az ülést gondoljuk az egyik legkényelmesebb testhelyzetnek, viszont nagyon megterheli a gerincet, sőt, az egész szervezetet.

Gondold végig egy napod!

Általában Te is ülsz, nem? Utazás közben, otthon a televízió előtt vagy a munkahelyeden, szinte fel sem tűnik. 
Az izmaink az ülő életmód miatt megrövidülnek, nem fognak tudni ellazulni szükséges mértékben. A merev izmok és a testhelyzet miatt összeszűkülnek a vér- és nyirokereink, romlik az anyagcserénk.  A porckorongjaink ellaposodnak, és a csigolyák elkezdik nyomni az idegeinket.

Ez történik a szervezetedben, ami miatt fejfájás, a nyak - hát vagy  derékfájás gyötör.

 

Az életmódunkon sajnos nem tudunk korlátok nélkül változtatni, hiszen nem adhatjuk fel csak úgy az állásunkat.

Miért tennénk? Hiszen masszázsterápiával oldani lehet az izmok merevségét, hogy ismét egészségesen működhessenek. Így a gerinced tehermentesül, az anyagcsere folyamatai pedig ismét zökkenőmentesek lehetnek. 

Gondolj bele, ha nem fog fájni a hátad, a derekad, jobb lesz a közérzeted, és nem kell cukorkaként szedni a tablettákat. Megspórolhatod e készítmények árát, továbbá nem mérgezed kemikáliával feleslegesen szervezeted. A fájdalomcsillapítókkal csak tünetmentesítesz, hiszen a fájdalom kiváltó oka megmarad.

Masszázzsal a kiváltó okot szünteted meg, így elfelejtheted fájdalmaid. F​ájdalom nélkül élvezni fogod életed szép dolgait, ​és​ feladataidat is sokkal gyorsabban ​oldod meg.

​Masszázs közben ellazulsz, relaxálsz, és élvezed ahogyan kényeztetnek, hiszen Te is megérdemled!