Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kézi és Gépi Nyirokmasszázs

2018.04.24

A nyirokrendszerről röviden:

A nyirokkeringésnek nincs a szívhez hasonló "motorja". A nyirokkeringés alapvető funkciója a méregtelenítés, a szervezetben a lerakódott salakanyagok eltávolítása és egyben immunrendszerünk jelentős részét is alkotja. Az elégtelen nyirokkeringésnek egyaránt lehetnek hátrányos egészségügyi és esztétikai következményei.

A végtagok és a test gépi kompresszió-terápiás kezelése jól bevált gyógymód.

A hullámmasszázs segítségével a szervezetben intenzív nyirokfolyadék áramlást és a vérkeringés megnövelt intenzitását tudjuk elérni. A kezelés rendkívül kellemes, pihentető élményt nyújt. Végtagjait a kezelés befejezése után érezhetően felszabadultnak, megkönnyebbültnek fogja érezni. Érezheti, hogy a lerakódott méreganyagok távoznak a szervezetéből. A megélénkült vér- és nyirokkeringés hatására az oxigén, a tápanyagok, vitaminok, ásványi anyagok hatóanyagai is hatékonyabban jutnak el a kezelendő területre.

 

A NYIROKMASSZÁZS KEZELÉS LEHETŐSÉGEI:

1. ESZTÉTIKAI ÉS ÁLTALÁNOS ALKALMAZÁSOK: Salaktalanítás, narancsbőr kezelés, karcsúsítás, zsíroldás, nyirokkeringés és vérkeringés fokozása, relaxáció és stressz oldás, folyadéktöbblet elszállítása, bőr textúrájának javítása, székrekedés feloldása, bélfunkciók javítása, más testkezelő módszerek eredményeinek jelentős növekedése együttes alkalmazás esetén.

2. EGÉSZSÉGÜGYI ÉS TERÁPIÁS ALKALMAZÁSOK: Nyirok ödéma, görcshajlam csökkentés, cukorbetegség, érelmeszesedés, törés és műtét utáni állapot, isiász, ficam, rándulás, mélyvénás trombózis megelőzése, krónikus vénás elégtelenség, visszértágulat.

A hagyományos masszázs hatékonyságának többszörösével ható nyirokmasszázs testünkből a salakanyagokat távolítja el, valamint a kötőszövet feszességét állítja helyre. A kezelés alatt a két lábra 1-1 db "csizmát" húzunk, a vendég pólójára pedig deréktáji szakaszon egy övet csatolunk. A nyomásterápiás készülék az applikátorok kamráit levegővel fújja fel úgy, hogy az először a lábujjaknál telítődik meg, majd a bokáknál, a lábszárnál, a térdnél, a combnál és végül a deréköv segítségével a törzsnél, a természetes nyirokáramlást követve.

Rendszeresen érdemes alkalmazni. (1 nem elég.)

Akár minden nap is lehet. Nincs káros mellékhatása. Legkorábban csak néhány kezelés múlva mutathatunk fel egyértelműen látható és tapintható eredményt. Egy erősen elsalakosodott testet, vízzel telítődött testrészt nem lehet egy kezelés alatt megtisztítani.

Ajánlott:

  • Nyirokmasszázsra
  • Testkezelések kiegészítéseként
  • Narancsbőr kezelésre
  • Visszerek kezelésére
  • Ödémás lábak kezelésére
  • Hematóma, vérömlenykezelésére
  • Székrekedési problémák kezelésére

Ellenjavallatok: kiemelten: Daganatos betegségben (ciszta is), szív- és érrendszeri betegségben, magas vérnyomásban, visszérgyulladásban, vagy trombózisban szenvedő betegek esetén, valamint menstruáció, terhesség és szoptatás ideje alatt, fertőzés, gyulladásos állapotok, sérv az adott területen, bőrbetegségek esetén

Szükséges ruházat: póló, vékony nadrág, zokni,

Ajánlott a masszázs előtt és után pár nap több folyadékot fogyasztani, amely segit kiválasztani a feloldódó salakanyagokat.

 

reg4.jpg